Openingstijden tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie van 14 juli 2018 t/m 25 augustus 2018 is de Boekenkast alleen geopend op woensdag van 14.00 tot 16.00 uur.

Daarna is de Boekenkast ook weer op vrijdag open van 14.00 tot 16.00 uur.

De Boekenkast is gesloten op 24 en 31 maart

In verband met activiteiten in de Aula van de Delteykschool op vrijdag 24 en vrijdag 31 maart is de boekenkast helaas gesloten.

 

Woensdag 28 december 2016 gesloten

Kinderboekenweek bij de boekenkast

Alle kinderen van de Delteykschool hebben op vrijdag 7 oktober een bezoekje gebracht aan de boekenkast. Ze hebben allemaal weer een mooi boek uitgezocht om thuis te lezen. Het boek moet natuurlijk wel weer worden terug gebracht maar dan kunnen ze meteen weer een leuk nieuw boek uitzoeken. En misschien nemen ze dan wel hun vader, moeder, oma, opa of oppas mee want voor hen is er natuurlijk ook genoeg keuze.

kinderboekenweek-7-10-2016

Boekenkast vrijdag 8 april gesloten

I.v.m. een ouderaula van de Delteykschool is de Boekenkast vrijdag 8 april gesloten

Op NL-doet-dag Boekenkasten ververst

Op de NL-doet-dag van 12 maart 2016 hebben we de boekenkasten weer van andere boeken kunnen voorzien. We hebben een deel van de boeken vervangen door mooie boeken die op nog zolder lagen. De streekromans waren al ververst, nu zijn ook de romans en thrillers ververst. De kinderboeken zijn aangevuld met nieuw ingebrachte boeken. Op zolder zijn de boeken nu ook gesorteerd, ze staan op categorie en op alfabet. De dubbele boeken zijn naar de kringloopwinkel gebracht. Er is heel veel werk verzet dankzij bekende vrijwilligers en nieuwe vrijwilligers!

Boekenkasten ververst

Met een grote club vrijwilligers hebben we de boekenkasten ververst. Kom kijken en kiezen uit de nieuwe collectie boeken!

Boekenkasten verversen

Zaterdag 21 november willen we de boekenkasten verversen. We willen de boeken omruilen met boeken van zolder zodat we weer een nieuw aanbod hebben.

We starten om 10 uur en werken tot 15.00 uur door. Wie helpt er mee?

Vrijdag 4 september gesloten i.v.m. rommelmarkt Werkhof

I.v.m. de voorbereidingen voor de rommelmarkt van de Werkhof is de Boekenkast vrijdag 4 september gesloten.

Openingstijden Boekenkast van Werkhoven tijdens de zomervakantie

Tijdens de schoolvakantie van 13 juli t/m 23 augustus is de Boekenkast elke vrijdag van 14.00-16.00 open (woensdag gesloten).

Vrijwilligers gezocht

De Boekenkast heeft dringend behoefte aan meer vrijwilligers.
Lijkt het je leuk om af en toe de boekenkast voor 2 uurtjes te draaien? Meld je bij ons aan!

Openingstijden

De Boekenkast is elke
woensdag en vrijdag open
van 14.00 tot 16.00 uur.